Tuesday, March 18.

Header Ads

  • Breaking News

    Biscuit without eggs

    Biscuit without eggs
    Ingredients:
    - 1 ¼ cup butter room temperature.

    - 1 teaspoon vanilla liquid.

    - ½ cup sifted powder sugar.

    - 1 ½ cups flour sifted.

    - ½ cup sifted starch.

    Method:
    1. In a deep bowl, Beat butter, sugar and vanilla bat electricity on high speed until soft and fragile dignified.

    2. Add the flour to the butter dignified, and stir with a spoon until completely Imetzja consists lump finely capable of forming.

    3. In the case of the dough was sticky and soft for the desired, left in the fridge for 30 minutes to hold together.

    4. Heat oven over medium heat, and the uniqueness of flat bread pans with paper parchment.

    5. wring your hands a little flour, and take a teaspoon of dough, and balled in the palm of your hand until the dough to form a fully Kiryat Sgah size 2 ½ cm.

    6. pellets stacked in trays of bread dough, taking care to leave spaces between the cells dough.

    7. Dip a fork in flour, pressing them lightly on Kiryat dough to become a little flat.

    8. Bake the biscuits in the oven for 15 minutes, or until light golden color takes.

    9. biscuits out of the oven, and compact cooling network to cool completely, then compacting the serving plate and serve with milk or tea




     بسكويت بدون بيض
    المقادير:
    - 1 ¼ كوب زبد بحرارة الغرفة.

    - 1 ملعقة صغيرة فانيليا سائلة.

    - ½ كوب سكر بودرة منخول.

    - 1 ½ كوب طحين منخول.

    - ½ كوب نشا منخول.

    الطريقة:
    1- فى وعاء عميق، يخفق الزبد والسكر والفانيليا بالمضرب الكهربائى على سرعة عالية حتى يصبح كريمة ناعمة وهشة.

    2- يضاف الطحين إلى كريمة الزبد، ويقلب به بالملعقة حتى يمتزجا تماماً ويتكون عجيناً ناعماً قابلاً للتشكيل.

    3- فى حال كان العجين لزجاً وناعماً عن المطلوب، يُترك فى البراد لمدة 30 دقيقة حتى يتماسك.

    4- يُسخن الفرن على حرارة متوسطة، وتفرد صوانى خَبز مسطحة بورق البرشمان.

    5- تُفرك اليدين بقليل من الطحين، ويُؤخذ ملعقة صغيرة من العجين، وتُكور فى راحة اليد حتى يُشكل العجين بالكامل إلى كريات صغية بحجم 2 ½ سم.

    6- تُرص كريات العجين فى صوانى الخَبز، مع الحرص على ترك مسافات بين كريات العجين.

    7- تُغمس شوكة فى الطحين، ويُضغط بها بخفة على كريات العجين حتى تصبح مسطحة قليلاً.

    8- يُخبز البسكويت فى الفرن لمدة 15 دقيقة، أو حتى يأخذ اللون الذهبى الفاتح.

    9- يُخرج البسكويت من الفرن، ويُرص على شبكة التبريد حتى يبرد تماماً، ثم يُرص فى صحن التقديم ويقدم مع الحليب أو الشاى

    ليست هناك تعليقات

    Post Top Ad

    ad728

    Post Bottom Ad

    ad728